MUŠKI TENIS

Tenisači TK Varteks redovno sudjeluju na momčadskom prvenstvu regije Teniskog saveza sjeverozapadne Hrvatske u kategoriji veterana, gdje bilježe zapažene rezultate. 2017. godine osvojili su naslov pobjednika dvoranskog prvenstva u konkurenciji osam momčadi iz sedam klubova s područja Varaždinske i Međimurske županije.

Seniorska ekipa Teniskog kluba Varteks je redoviti član druge hrvatske teniske lige, a najveći su uspjeh ostvarili 1996. godine, kada su u Prvoj ligi zauzeli prvo mjesto.

ŽENSKI TENIS

Tenisačice TK Varteks sudjeluju na Prvenstvu u organizaciji Teniskog saveza sjeverozapadne Hrvatske u kategoriji igračica iznad 35 godina, s izuzetkom jedne članice od 30 godina, od 2014. godine i te su godine prvi puta osvojile prvo mjesto u konkurenciji klubova s područja Varaždinske i Međimurske županije. 2016. godine ponovno su zauzele tron zimske ženske veteranske lige na terenima TK Franjo Punčec Čakovec. Do ove godine uspjeh na natjecanjima su ponovile više puta osvajanjem prvog ili drugog mjesta navedene ljetne i zimske lige tenisačica. Od jedne natjecateljske ekipe koja je nastupila 2014. godine, ove godine prijavljene su tri ekipe, što samo pokazuje interes ženske populacije za ovim sportom koji raste iz godinu u godinu.

Osim aktivnog sudjelovanja u veteranskoj ligi, često ugošćuju ekipe i  drugih klubova na pojedinačnim susretima. Rado se i odazivaju pozivima drugih klubova i odlaze na turnire pojedinačno, u paru i ekipno.

Brojnim pobjedama dokazuju da se trening isplati i pozivaju sve tenisačice zainteresirane za ugodno sportsko druženje da se jave u klub.

Teniski klub Varteks, Zagrebačka 91b
Učlani se u naš klub!
Nazovi na 098/958-2093