Humanitarni teniski turnir skupio 24.300 kuna za djecu s poteškoćama

Na terenima TK Varteksa u organizaciji Teniskoga kluba Varteks, Udruge za autizam Pogled i NC Lions Cluba Millennium Varaždin održan je šesti teniski turnir za prikupljanje sredstava neophodnih za provođenje senzomotoričkih vježbi i radionica te kineziterapija za članove udruge Pogled (djecu s poremećajima iz spektra autizma).

U subotu se okupilo i sudjelovalo 110 sudionica i sudionika koji su odigrali mečeve u tri kategorije (ženski, muški i mješoviti parovi). U kategoriji ženskih parova prvo su mjesto osvojili Sadeta Sontor i Margareta Đuras, u kategoriji muških parova prvo mjesto osvojili su Hrvoje Plukavec i Franjo Vrtar, a u kategoriji mješovitih parova prvo su mjesto osvojili Jasmina Novak i Igor Gerbus.

Sveukupno je 117 donatora, darujući svoje usluge i proizvode, omogućilo organizaciju tombole za dodatno prikupljanje sredstava ili su direktno na žiro-račun Lionsa uplatili novčane priloge. Dio prihoda od prodanih pića tijekom održavanja turnira također je uplaćen u fond za navedene svrhe. Prikupljeno je ukupno 24.300 kuna.

Izvor:  /www.varazdinske-vijesti.hr

Teniski klub Varteks, Zagrebačka 91b
Učlani se u naš klub!
Nazovi na 098/958-2093