Lara Hraščanec i Ana Mukić odigrali varaždinsko finale na Šalati Openu u Zagrebu

Na popularnoj zagrebačkoj Šalati, u organizaciji TK Top Spina, od 2. do 4. lipnja je održan Šalata Open, turnir visokog trećeg ranga iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza za dječake i djevojčice do 18 godina, na kojem su varaždinske tenisačice Lara Hraščanec (TK Varteks) i Ana Mukić (TK Varaždin 1181) osvojile prvo i drugo mjesto u pojedinačnoj konkurenciji.

Do nove titule, četrnaestogodišnja Lara Hraščanec je, nakon što je kao druga nositeljica bila slobodna u prvom kolu, došla pobjedama protiv Maje Šeravić (TK Split) sa 6:3 i 6:2, Tani Vlainić (TK Iteam) sa 6:2 i 6:0 te u finalu protiv Ane Mukić sa 6:1 6:1.

Ana Mukić je do varaždinskog finala pobjeđivala redom Marinu Pavoković (TK Kastav) sa 6:1 i 6:4, Lorenu Pintar (TK Ponikve) 6:1 i 6:0 i u polufinalu je svladala petu igračicu s rang liste Leu Jurković (TK Futur) sa 6:4 i 6:3.

U muškoj konkurenciji od varaždinskih tenisača nastupio je još i Luka Vidović (TK Varteks) kojeg je, nažalost, u prvom kolu porazio Mateo Mrvac (TK Iteam) rezultatom 1:6 i 3:6.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Teniski klub Varteks, Zagrebačka 91b
Učlani se u naš klub!
Nazovi na 098/958-2093